Kalkmann Sound Systems BV

Zoek binnen de bedrijvengids

Kalkmann Sound Systems BV

Kalkmann Sound Systems BV

Kalkmann Sound Systems BV

Kalkmann Sound Systems heeft een serie luidsprekers ontwikkeld, speciaal voor mensen met een lichte of zware gehoorbeschadiging. Hiermee kunnen zij comfortabel naar muziek luisteren of televisie kijken, zonder het gebruik van hulpmiddelen zoals een ringleiding of infraroodsysteem.

Omschrijving

Iedere dag opnieuw worden we omringd door geluid. Of we willen of niet. Voor de meeste mensen vormt dit geen probleem. Zij kunnen zich moeiteloos concentreren op wat ze willen horen door het omgevingsgeluid te negeren. Maar voor mensen met een gehoorbeschadiging kan het uiterst hinderlijk, pijnlijk en zelfs onverdraaglijk zijn.

De technologie van Kalkmann Sound Systems maakt het voor veel slechthorenden mogelijk om weer onbelemmerd van muziek te genieten of ongestoord televisie te kijken. In de luidsprekers van Kalkmann wordt door middel van mechanische elementen een zuivere en zeer evenwichtige harmonische geluidsdruk opgebouwd. Staande golven en vervorming blijven daardoor volledig uit, waardoor een open geluidsbeeld ontstaat dat gemakkelijk waargenomen kan worden door de gehoorzenuw.

Twee van de luidsprekers van Kalkmann Sound Systems zijn speciaal ontworpen voor mensen met een gehoorbeschadiging: de Kolibrie en de Nachtegaal. Overigens zijn beide modellen ontwikkeld op basis van succesvolle ontwerpen van huiskamerluidsprekers. De adembenemende geluidskwaliteit biedt ook aan mensen met een goed gehoor een perfect luistergenot.

Nieuwsgierig geworden hoe dat bij u in de oren klinkt? Bezoek dan de website voor meer informatie en een overzicht van leveranciers.

Kalkmann Sound Systems BV

Bezoekadres
Schotsestraat 17
5171DT Kaatsheuvel

Postadres
n.v.t.

Telefoon: 0416-543177

contact@kalkmannaudio.com

http://www.kalkmannaudio.com