Kentalis Enkschool (Zwolle)

Zoek binnen de bedrijvengids

Kentalis Enkschool (Zwolle)

Kentalis Enkschool (Zwolle)

Kentalis Enkschool (Zwolle)

De Enkschool is een school voor speciaal onderwijs voor kinderen met auditieve en communicatieve beperkingen in de leeftijd van 3 tot 13 jaar. Daarnaast kan er bij leerlingen sprake zijn van een Autisme Spectrum Stoornis en/of complexe problematiek op meerdere ontwikkelingsgebieden.

Omschrijving

Onze missie is “Spraakmakend in communicatie”; dat betekent dat wij alle mogelijk middelen die we kennen en beheersen inzetten om de leerprestaties van de kinderen met spraaktaalproblematiek en/of hoorproblematiek op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Ook betekent het dat we communicatie voorop zetten.

De Enkschool heeft een vestiging in Zwolle en in Kampen.

Koninklijke Kentalis
Als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is
De talenten, de mogelijkheden én het plezier van iedere leerling staan voorop bij het onderwijs van Kentalis. Verspreid over het hele land hebben wij zeventien scholen voor speciaal (voortgezet) onderwijs voor kinderen en jongeren van 3 tot en met 20 jaar die niet (goed) kunnen horen of communiceren al dan niet in combinatie met een verstandelijke beperking. Daarnaast bieden wij ambulante begeleiding voor leerlingen die regulier basis-, voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs volgen.

Kentalis Enkschool (Zwolle)

Bezoekadres
Jan Buschstraat 6
8022DZ Zwolle

Postadres
n.v.t.

Telefoon: 038 - 455 44 00
Fax: 038 - 452 79 12

info-enkschool@kentalis.nl

http://www.enkschool.nl