Hulpmiddelen

Zoek binnen de infotheek

Navigeer naar...

Resultaten: infotheek / hulpmiddelen

Cochleair implantaat

Een chocleair implantaat is een elektronisch implantaat dat geluiden omzet in elektrische implusen die de gehoorzenuw direct stimuleren.Lees verder »

Hoortoestellen

Een hoortoestel is het meeste gebruikte hulpmiddel bij gehoorverlies. Hoortoestellen zijn er in verschillende soorten en gradaties.Lees verder »

Communicatiesystemen

Naast hoortoestellen zijn er ook veel andere hulpmiddelen die ervoor zorgen dat communiceren met een hoorbeperking toch geen probleem hoeft te zijn.Lees verder »

Waarschuwingssystemen

Wek- en waarschuwingssystemen zorgen ervoor dat je weet dat er in je omgeving iets gebeurt en dat je op tijd wakker wordt.Lees verder »

Tolken

Een tolk zorgt ervoor dat de communicatie tussen twee partijen soepel verloopt. Bij dove en slechthorende mensen zal het gaan om de communicatie met horende mensen.Lees verder »

Infotheek

Van oorsuizen tot hyperacusis en van hoortoestel tot trilwekker. In de infotheek vindt u informatie over diverse gehoorgerelateerde onderwerpen.

De informatie is gecategoriseerd in verschillende rubrieken die u aan de linker zijde vindt. Daarnaast kunt u de infotheek ook zoeken op trefwoord.

Tip ons
Mist u bepaalde informatie of heeft u een andere tip? Stuur ons dan een e-mail. We stellen uw tips zeer op prijs.

De redactie heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de juistheid van alle informatie in de infotheek. Fouten zijn echter niet volledig uit te sluiten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan deze teksten. Mocht u een onjuistheid constateren, dan kunt u ons dit per e-mail laten weten.