Kinderen

Zoek binnen de infotheek

Navigeer naar...

Resultaten: infotheek / kinderen

Babygebaren

Babygebaren is een vorm van gebarentaal voor jonge kinderen. Het is een manier om met je kind te communiceren als het nog niet kan praten.Lees verder »

Jongerenorganisaties

Dove of slechthorende jongeren tussen de 12 en 30 jaar kunnen lid worden van SH-Jong of SBNDJ/JongerenCommissie.Lees verder »

Belangenorganisaties

Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw dove of slechthorende kind. Belangenorganisaties kunnen u hierbij helpen.Lees verder »

Mijn kind hoort niet goed

Wanneer wordt de slechthorendheid ontdekt? Waar kunt u terecht als uw kind minder goed hoort? En welke tests worden uitgevoerd?Lees verder »

Trommelvliesbuisjes

Een van de meest voorkomende chirurgische ingrepen bij kinderen in Nederland is het plaatsen van trommelvliesbuisjes.Lees verder »

Infotheek

Van oorsuizen tot hyperacusis en van hoortoestel tot trilwekker. In de infotheek vindt u informatie over diverse gehoorgerelateerde onderwerpen.

De informatie is gecategoriseerd in verschillende rubrieken die u aan de linker zijde vindt. Daarnaast kunt u de infotheek ook zoeken op trefwoord.

Tip ons
Mist u bepaalde informatie of heeft u een andere tip? Stuur ons dan een e-mail. We stellen uw tips zeer op prijs.

De redactie heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de juistheid van alle informatie in de infotheek. Fouten zijn echter niet volledig uit te sluiten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan deze teksten. Mocht u een onjuistheid constateren, dan kunt u ons dit per e-mail laten weten.