Onderwijs

Zoek binnen de infotheek

Navigeer naar...

Resultaten: infotheek / onderwijs

Dovenonderwijs

Dove en slechthorende kinderen kunnen terecht op een dovenschool of slechthorende school, ook wel cluster 2 school genoemd.Lees verder »

Regulier onderwijs

Passend onderwijs, ambulante begeleiding, tolk gebarentaal. Wat komt er allemaal langs als een doof of slechthorend kind naar het regulier onderwijs gaat?Lees verder »

Vervolgopleiding

Er zijn in Nederland geen speciale vervolgopleidingen voor doven of slechthorenden. Wel heb je recht op een tolkvoorziening bij reguliere vervolgopleidingen.Lees verder »

Infotheek

Van oorsuizen tot hyperacusis en van hoortoestel tot trilwekker. In de infotheek vindt u informatie over diverse gehoorgerelateerde onderwerpen.

De informatie is gecategoriseerd in verschillende rubrieken die u aan de linker zijde vindt. Daarnaast kunt u de infotheek ook zoeken op trefwoord.

Tip ons
Mist u bepaalde informatie of heeft u een andere tip? Stuur ons dan een e-mail. We stellen uw tips zeer op prijs.

De redactie heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de juistheid van alle informatie in de infotheek. Fouten zijn echter niet volledig uit te sluiten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan deze teksten. Mocht u een onjuistheid constateren, dan kunt u ons dit per e-mail laten weten.