Nieuws

Phonak Informatiebijeenkomst voor ouders van slechthorende kinderen

Phonak Informatiebijeenkomst voor ouders van slechthorende kinderen

Wilt u meer weten van hoortoestellen, twijfelt u over de keuze van Roger (solo-)apparatuur voor uw kind, of wilt u gewoon de Phonak DECT-telefoon eens uitproberen?Speciaal voor ouders van slechthorende kinderen organiseert Phonak op vrijdag 28 april a.s. een informatiemiddag op haar kantoor in Vianen.

Phonak geeft sinds najaar 2016 kleinschalige informatiebijeenkomsten voor de consument die behoefte heeft aan meer uitgebreide informatie over hoortoestellen en accessoires dan mogelijk is bij zijn of haar eigen audicien of audioloog. Tijdens deze bijeenkomsten worden ouders geïnformeerd over de Phonak hoortoestellen en oplossingen voor de tv en telefoneren.

Ook het verstaan in de klas staat centraal, evenals het horen van moderne digitale leermiddelen, zoals tablets en natuurlijk het digibord. Hiervoor wordt de Roger (solo-)apparatuur live gedemonstreerd, een universele oplossing die met elk merk hoortoestel/CI/BAHA te combineren is. De bijeenkomsten zijn dan ook voor elke consument, niet alleen Phonak hoortoesteldragers. Na een centrale presentaties is er alle ruimte voor uw vragen over uw persoonlijke situatie. Deelname is gratis, het aantal plaatsen is beperkt. 

Meer informatie en alle data voor 2017 vindt u op www.phonakinfocentrum.nl

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/