Nieuws

Vacature: Begeleider D en invalkrachten

Vacature: Begeleider D en invalkrachten

Beheers jij de gebarentaal of ben je bereid om dit snel te willen leren? Heb jij een afgeronde relevante MBO of HBO opleiding? Wij hebben een vacature voor de functie Begeleider D. Sollicitanten zowel met als zonder gehoorbeperking nodigen wij graag uit om te solliciteren.

Centrum Campus is een woonlocatie binnen zorgorganisatie Ipse de Bruggen en is gevestigd in de woonwijk Oosterheem in Zoetermeer. Centrum Campus bestaat uit individuele- en groepswoningen voor 28 cliënten. Op de tweede en derde woonlaag zijn 14 appartementen voor 14 cliënten. Voor het team van deze appartementwoningen zijn we op zoek naar een (ervaren) begeleider die bij ons team komt versterken.
Op de derde woonlaag is een bijbehorend steunpunt gerealiseerd. Voor alle cliënten is de begeleiding gericht op het vergroten van hun zelfstandig-/ en redzaamheid. De voertaal naar cliënten en in het team is de Nederlandse Gebarentaal (NGT). Naast de NGT wordt Totale Communicatie toegepast.

Wij zijn op zoek naar een: 

Begeleider D en invalkrachten

Jouw baan:
Als begeleider D bevorder je, in samenwerking met de andere teamleden, een goed woonklimaat voor de cliënten binnen deze unieke woonlocatie. Social media wordt dagelijks binnen Centrum Campus gebruikt, voor en door zowel cliënten als het team.
Je coördineert de zorgverlening voor maximaal 3-4 cliënten als begeleider D en hebt het vermogen om hierover met de verschillende betrokkenen goed in contact te blijven. Hierin stimuleer je de samenwerking binnen de kernteams.
Je levert een actieve bijdrage in het verder ontwikkelen van het team.
Als invaller en als begeleider D verwachten we een enthousiaste bijdrage in de licht huishoudelijke taken. Denk aan een maaltijd bereiden met de cliënt op zijn/haar appartement of het ondersteunen van schoonmaak taken. Naast deze taken zijn er ook cliënten die een hulpvraag hebben bij het op orde houden van hun postzaken. Tot slot sta je open om - zowel als begeleider D als invaller - indien nodig in te vallen en/of te ondersteunen binnen de groepswoningen op deze woonlocatie.

Jouw profiel:

  • Voor deze functie heb je een relevante, afgeronde opleiding op niveau 4 of 5.
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met zowel een verstandelijke als auditieve beperking.
  • Je bezit vaardigheden rondom de omgang met pubers en adolescenten en de daarbij komende ontwikkelingstaken, dit in combinatie met de (lichte) verstandelijke beperking.
  • Je bent communicatief sterk en creatief ten aanzien van de verschillende niveaus van functioneren (NGT op maat).
  • Administratieve werkzaamheden ga je niet uit de weg.
  • Bij onverwachte en/of ongewenste situaties behoud je de rust en het overzicht.
  • Je bent een teamspeler maar kan ook zelfstandig verantwoorde keuzes maken.
  • Verder ben je ondernemend, initiatiefrijk, creatief, betrouwbaar, betrokken, humorvol en kun je relativeren.
  • Je vindt het geen probleem om voornamelijk in de avonduren te werken.

Bijzonderheden:
Je bent flexibel inzetbaar, dus ook  beschikbaar voor slaapdiensten, weekenden en vakanties. Voor werk in de avonduren, weekenden of tijdens feestdagen ontvang je onregelmatigheidstoeslag.
Je kunt tot uiterlijk 30 april 2017 solliciteren met toezending van je CV en motivatiebrief.

Wat bieden wij:
Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40.

Minimaal aantal uur: 24.0
Maximaal aantal uur: 28.0

Informatie:
Voor informatie kun je contact opnemen met Rosina Kortenoever (Begeleider E), tel: 06-53478326 (SMS) of mail: Rosina.Kortenoever@ipsedebruggen.nl

Kijk hier voor meer informatie over de afdeling.

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/