Doof.nl: nieuwssite over/voor doven

Nieuws

Albert Westerhof wereldkampioen judo -66kg

Albert Westerhof wereldkampioen judo -66kg

Op 21 juli 2016 heeft Albert Westerhof zijn titel Wereldkampioen Judo -66kg weten te verlengen. Van 2012 tot 2016 was hij al Wereldkampioen en dat blijft zo tot 2020! Van harte gefeliciteerd, een geweldige prestatie.Lees verder »

Een burn-out veroorzaakte Peters tinnitus

Een burn-out veroorzaakte Peters tinnitus

Peter (61) heeft al jaren 24 uur per dag te maken met een harde hoge pieptoon in zijn linkeroor. Hij heeft tinnitus. “Ik zat niet naast een speaker in de disco en stond ook niet achter een dreunende machine in een fabriek, maar werk en luister naar muziek in redelijke stilte. De herrie in mijn hoofd openbaarde zich gek genoeg toen ik in 2008 tot rust was gekomen na een burn-out. Die harde pieptoon ging echter niet meer weg.”Lees verder »

Vacature: Leerling verpleegkundige Gelderhorst

Vacature: Leerling verpleegkundige Gelderhorst

De Gelderhorst is het enige centrum voor oudere Doven in Nederland. We zijn een financieel gezonde en zelfstandige organisatie met 185 medewerkers (ca. 90 fte). We hebben een unieke positie als cultuurdrager van de oudere Doven in Nederland en zijn hét expertisecentrum op het gebied van oudere Doven zowel nationaal als internationaal.Lees verder »

Deaflympics 2017 van start

Deaflympics 2017 van start

Op dinsdag 18 juli 2017 gaan de Deaflympics van start in het Turkse Samsun. De komende anderhalve week zullen de Nederlands sporters die zich hiervoor geplaatst hebben, strijden om de medailles. Lees verder »

Vacature: Activiteitenbegeleider

Vacature: Activiteitenbegeleider

In de wereld van vandaag en morgen is De Gelderhorst de landelijke dienstverlener op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor alle oudere Doven in Nederland.Lees verder »

WebshopNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/