Nieuws

Vacature: GZ-psycholoog Ede D&S Ambulant bij ProPersona

Vacature: GZ-psycholoog Ede D&S Ambulant bij ProPersona

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.
Pro Persona streeft naar het leveren van excellente zorg door:

 • evidence-based en methodisch te werken;
 • behandeleffect en cliënttevredenheid continu te meten en hiervan te blijven leren.

De pijlers van onze organisatie zijn:

 • kwaliteit van hulpverleners, ondersteuners en management;
 • een open en actiegerichte cultuur;
 • focus op de lange termijn en continue verbetering en vernieuwing.

Kortom: we zijn ambitieuzer dan ooit! Wil jij ook graag een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Aarzel dan niet en solliciteer!

GZ-psycholoog Ede D&S Ambulant 2016/737
(24 uur per week)

De afdeling
De afdeling Doven en Slechthorenden 'De Riethorst' biedt ambulante en klinische SGGZ voor mensen met psychische problemen die ook een auditieve beperking hebben. De afdeling behandelt kinderen, volwassenen en ouderen uit heel Nederland. Naast Ede heeft de afdeling een polikliniek in Amsterdam.

Je werkt samen met SPV'n, psychiaters, collega psychologen, maatschappelijk werkers, communicatiedeskundigen, logopedisten, medewerkers dagbesteding, PMT, vaktherapeuten en verpleegkundigen. Op de afdeling werken dove en slechthorende en horende medewerkers. Om met hen en de cliënten te werken en communiceren dienen alle medewerkers gebarentaal en dovencultuur te leren en te gebruiken. Deze opleidingen wordt intern verzorgd.

Je bent werkzaam in Ede als standplaats, maar je moet ook in Amsterdam willen en kunnen werken, afhankelijk van zorgvraag.

Wat ga je doen?
Je gaat op de afdeling als GZ-Psycholoog werken in een Multidisciplinair team. Je krijgt ondersteuning door een tolk gebarentaal waar nodig. Je voert alle activiteiten uit die bij je vak horen. Dit betekent dat je regiebehandelaar bent voor jouw cliënten. Je doet intakes, psychologisch onderzoek, behandelingen, voert overleg en stemt af met collega’s en belanghebbenden bij de cliënten. Je werkt zowel met cliënten die zijn opgenomen in de kliniek als met ambulante cliënten. Je doet dit werk met zorg en aandacht voor de specifieke doelgroep en betrekt je geleerde kennis met betrekking tot de gebarentaal en dovencultuur in je behandeling en benaderingswijze van de cliënt.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over relevante vakkennis en dient als zodanig ook BIG-geregistreerd te zijn;
 • je beschikt over kennis van en ervaring met het uitvoeren van psychiatrisch onderzoek en behandelmethoden;
 • je hebt kennis van het aanbod en de werkwijze van aanverwante vakgebieden en betrekt deze kennis in het eigen handelen;
 • je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en vindt het leuk om gebarentaal te leren;
 • je bent in staat om, binnen de beleidsmatige en organisatorische kaders en uitgaande van de eigen professionele verantwoordelijkheid conform de wet BIG, zelfstandig indicaties en behandelplannen op te stellen en de vastgestelde behandelplanen, na bespreking in het multidisciplinaire team, naar eigen inzicht uit te voeren;
 • je toont initiatief en vindingrijkheid om de aanpak voor de behandeling te bepalen;
 • je kunt tegenstellingen overbruggen, beschikt over overtuigingskracht en bent vaardig in onderhandelen;
 • tact en een open, respectvolle houding zijn nodig in de bejegening van de dove of slechthorende cliënt/patiënt;
 • je hebt consultatieve vaardigheden en kunt collega-hulpverleners adviseren en begeleiden.

Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code BIG-registratie

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk.

 • FWG functiegroep 65 (€3079,00 - €4832,00)
 • Werkdagen in overleg
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaarsuitkering van7,75%, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Willemijn van Ledden, Doven en Slechthorenden | ( 0318) 43 36 10 | w.van.ledden@propersona.nl. (alleen gebruiken voor informatie, niet om te solliciteren).

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Solliciteren
Je kan via onze website solliciteren

Uiterste reactiedatum
10 december 2017
Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden zijn nader te bepalen.

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/