Nieuws

Vacature: Leerkracht Kentalis Signis Amsterdam, Auditieve Leerstroom

Vacature: Leerkracht Kentalis Signis Amsterdam, Auditieve Leerstroom

Kentalis is een landelijke organisatie die al 220 jaar gespecialiseerd is in diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen of communiceren. Binnen Scholengemeenschap Kentalis Signis Amsterdam is Kentalis op zoek naar een leerkracht voor de Auditieve Leerstroom.


 

Leerkracht Scholengemeenschap Kentalis Signis Amsterdam, Auditieve Leerstroom

Amsterdam; 0,6690 wtf

De medewerkers van Kentalis bieden klanten toegang tot alle actuele mogelijkheden van taal en communicatie. Door kennis en expertise te ontwikkelen, toe te passen en te delen willen wij de kwaliteit van onze dienstverlening duurzaam verbeteren. Met hart, oog en oor voor de ander. En vooral: in goede dialoog met klanten, medewerkers en partners.

Binnen Scholengemeenschap Kentalis Signis zijn wij op zoek naar een enthousiaste en creatieve leerkracht die les gaat geven aan leerlingen met een auditieve in combinatie met meervoudige beperkingen. (Auditieve Leerstroom  so-mg) in de leeftijd van 3-18 jaar.
Ervaring in het werken met deze doelgroep is gewenst.

Op de afdeling ALS so-mg is in de meeste groepen sprake van een nauwe samenwerking met pedagogisch medewerkers vanuit Kentalis zorg. Binnen het onderwijs staat planmatig werken aan de hand van leerlijnen centraal. Het opvoeden en opleiden van leerlingen tot een grote mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Taken
Naast lesgevende taken zijn er ook schoolorganisatorische taken.

Wij bieden
Het betreft een vacature met een werktijdsfactor van 0,6690 wtf (drie dagen). De vacature is in eerste instantie voor bepaalde tijd (1 jaar).

Wij vragen
 

  • opleiding: lerarenopleiding of pabo
  • ruime ervaring in het basisonderwijs en/of ervaring in het voortgezet onderwijs
  • ervaring in het onderwijs binnen cluster 3
  • kennis van de Nederlandse Gebarentaal, of de bereidheid hiervoor na schooltijd een opleiding te volgen

Salariëring/functiegroep
Het salaris is conform de CAO Primair Onderwijs (schaal LB, maximaal € 3.597,-bruto bij een volledige werkweek). De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform bovengenoemde CAO.

Informatie bij
Wil je meer weten over de inhoud van deze vacature, neem dan contact op met H van de Veen, teamleider ALS so-mg, via telefoonnummer  06-21516992  of via H.veen@kentalis.nl.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O via telefoonnummer 073 5588 486/ 953 of per mail via solliciteren@kentalis.nl.

Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 5 juli 2012 o.v.v. vacaturenummer  159-12 een sollicitatiebrief met bijbehorend CV naar solliciteren@kentalis.nl.

Gerelateerde artikelen

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/