Nieuws

Vier Je Glimlach met Stichting Smiles

Vier Je Glimlach met Stichting Smiles

Stichting Smiles bestaat tien jaar. En dat wordt gevierd op zondag 7 oktober 2012 in Amersfoort. Tijdens de 'Vier Je Glimlach'-dag zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Een actieve, vrolijke dag voor iedereen die van plezier houdt, met of zonder ziekte of beperking.

Stichting Smiles is tien jaar geleden opgericht door Nora en Lisa Schultz, twee zussen die iets wilden doen voor kinderen die niet een geheel onbezorgde jeugd hebben gehad. Sindsdien zetten ze zich in om leuke activiteiten te organiseren, die voor kinderen met een ziekte, handicap of beperking toegankelijk zijn. En zondag 7 oktober viert de stichting haar tiende verjaardag op de 'Vier Je Glimlach'-dag.

Waar: Tulip Inn, Stichtse Rotonde 11, 3818 GV Amersfoort
Kosten: Toegang en deelname is voor iedereen gratis! Neem wel geld mee voor broodjes, drinken, lekkers, de loterij, het winkeltje en eventuele donaties, want je kunt niet pinnen.
Programma: Het programma bestaat uit een actieve, uitdagende survival, een voetbal-clinic, het Circle Spel, Visuele Muziek, een dansworkshop, grappige en sportieve behendigheidsspellen en nog veel meer. Kijk voor het volledige programma en de tijden op de website.

Aanmelden kan via de website van Stichting Smiles. Laat wel zo snel mogelijk weten met hoeveel mensen je wilt komen en welke activiteiten en workshops je zou willen doen, dan houden we een plekje voor je vrij - want vol = vol.

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/