Nieuws

Wereld Tinnitus Dag 2017

Wereld Tinnitus Dag 2017

Op dinsdag 18 april 2017 vond de Wereld Tinnitus Dag plaats. Een initiatief om mensen, organisaties en bedrijven bij elkaar te brengen in het kader van tinnitus. Met als doel om van elkaar te leren en om bewustzijn te creëren.

Tinnitus is een wereldwijd gezondheidsprobleem dat elk jaar groeit. Er is al veel vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van kennis en technologie door diverse onderzoeken. Maar toch zijn er nog veel patiënten en doktoren die niet weten van de mogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. Daarnaast kan met gehoorbescherming en geluidsreducerende technieken gehoorbeschadiging worden voorkomen. Iets waar mensen zich evenmin niet altijd voldoende van bewust zijn.
Allemaal belangrijke kennis die gedeeld moet worden. En daarom heeft Restored Hearing een paar jaar geleden het initiatief genomen om de Wereld Tinnitus Dag in het leven te roepen.

Je kunt meewerken aan Wereld Tinnitus Dag door je eigen evenement op te zetten. Restored Hearing stelt posters beschikbaar die je kunt delen. Zo kunnen we gezamenlijk iedereen bewust maken van tinnitus.

Wereld Tinnitus Dag is ook volgen op Twitter en Facebook

Restored Hearing
Restored Hearing is een Brits bedrijf dat ernaar streeft om de wereld te bevrijden van vermijdbare gehoorschade. Ze doen dit met twee producten: de Sound Relief tinnitus, geluidstherapie en Sound Bounce responsieve gehoorbescherming. Meer informatie kun je vinden op www.restoredhearing.com, op Twitter of door een mail te sturen naar info@restoredhearing.com.

Gerelateerde artikelen

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/