Gezond Gehoor jaarpakket 2016

Gezond Gehoor jaarpakket 2016

Lees alles over geluid, gehoor en gezondheid. Het glossy magazine Gezond Gehoor staat vol met inspirerende verhalen over geluidsbeleving en het leven met een hoorbeperking of hoorprobleem. Bestel nu het jaarpakket van 2016 en maak voordelig kennis met dit mooie magazine zonder de verplichting van een abonnement.

Van het geluid van New York, naar het geluid op de camping en de ijsbaan. Over honden trainen, wat stemgeluid je kan vertellen, de combinatie van verhaal en muziek. Mensen die vertellen wat voor invloed bepaalde (h)oorproblemen hebben op hun leven. Veel leuke en interessante artikelen over geluid en gehoor vind je in dit jaarpakket van 2016.

Wat is Gezond Gehoor?
Gezond Gehoor is een magazine boordevol informatie over geluid, gehoor en gehoorproblemen in relatie tot gezondheid en welzijn. Een magazine met verhalen over hoe mensen geluid beleven, maar ook met aandacht voor technologische ontwikkelingen en wetgeving. Gezond Gehoor heeft enerzijds te maken met je gehoor gezond houden. En mocht je minder goed kunnen horen of een ander hoorprobleem hebben, dan bevat het magazine informatie en inspirerende verhalen om hier zo prettig en optimaal mogelijk mee te leven. Gezondheid hoef je niet altijd als iets medisch te beschouwen. Gezondheid is ook lekker in je vel zitten. Dat vinden wij een gezond gehoor.

Waar kan ik Gezond Gehoor vinden?
U kunt Gezond Gehoor vinden op de leestafel van de audicien, de kno-arts, bij audiologische centra en op cluster 2-scholen, maar ook bij de huisarts. Wilt u Gezond Gehoor drie keer per jaar thuis ontvangen? Neem dan nu een abonnement. Losse nummers zijn ook te bestellen voor € 8,95 per stuk.

Gezond Gehoor is een uitgave van Berengroep.

Prijs: € 15,00 = gratis verzonden!

Nu bestellen