Gezond Gehoor (voorjaar 2016)

Gezond Gehoor (voorjaar 2016)

In het voorjaar gaan we graag weer naar buiten. Lekker wandelen met de hond of sporten in de buitenlucht. Over honden gesproken...in dit nummer vertelt de bekende hondenliefhebber Martin Gaus ons alles over het communiceren met honden. De hond uitlaten wordt nooit meer hetzelfde!

MIsschien vindt u het ook wel fijn om lekker naar muziek te luisteren terwijl u wandelt of sport. Wist u dat muziek niet alleen lekker ontspannend is, maar dat het ook kan helpen als therapie voor mensen met de ziekte van Alzheimer? U leest erover in dit nummer.

Verder in deze voorjaarseditie van Gezond Gehoor:

  • Een kijkje in de keuken bij het team van Tolkcontact
  • Langzaam steeds minder goed horen en zien, dat overkomt Hedda de Roo door het syndroom van Usher
  • Beatboxen met Jarno Ibarra
  • Handige apps en telefooninstellingen voor doven en slechthorenden
  • Welke geluiden hoor je in New York?

Dit en nog veel meer! Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier een voorproefje.

Gezond Gehoor 
Gezond Gehoor is een magazine boordevol informatie over geluid, gehoor en gehoorproblemen in relatie tot gezondheid en welzijn. Een magazine met verhalen over hoe mensen geluid beleven, maar ook met aandacht voor technologische ontwikkelingen en wetgeving. Gezond Gehoor heeft enerzijds te maken met je gehoor gezond houden. En mocht je minder goed kunnen horen of een ander hoorprobleem hebben, dan bevat het magazine informatie en inspirerende verhalen om hier zo prettig en optimaal mogelijk mee te leven. Gezondheid hoef je niet altijd als iets medisch te beschouwen. Gezondheid is ook lekker in je vel zitten. Dat vinden wij een gezond gehoor.

U kunt Gezond Gehoor vinden op de leestafel van de audicien, de kno-arts, bij audiologische centra en op cluster 2 scholen, maar ook bij de huisarts. Gezond Gehoor thuis ontvangen? Neem dan nu een abonnement

Prijs: € 8,95 = gratis verzonden!

Nu bestellen