MED-EL Care Center verhuist naar Utrecht

11-03-2021 advertorial

Soms ben je gewoon toe aan iets nieuws. Het oude voldoet niet meer, of je bent er simpelweg op uitgekeken. Nieuwe schoenen, een nieuwe CI audioprocessor of een nieuw onderkomen. Zo zitten wij nu in de dozen om naar onze nieuwe stek te verhuizen. Sinds het begin van MED-EL Nederland is Nieuwegein onze thuisbasis. Vanaf 1 maart zijn wij verhuisd naar Utrecht Leidsche Rijn. Direct aan het station.

Terwijl ik dit schrijf staan de verhuisdozen nog om me heen. De computers zijn al geïnstalleerd, de telefoon werkt ook dus gelukkig zijn we als vanouds bereikbaar voor alle vragen. Helemaal gesetteld zijn we nog niet. Er moet nog een muur geverfd worden, en zoals ik al schreef staan er ook nog verhuisdozen om me heen. 

Het is ook altijd even wennen, zo’n nieuwe omgeving. De sleur, het vertrouwde is weg. Eigenlijk heeft het wel iets spannends, er is zoveel nieuws te ontdekken. Onze nieuwe omgeving bijvoorbeeld. Ik blijf maar uit het raam kijken. Het Care Center is op de tweede verdieping, perfect om de heldere blauwe lucht te zien, maar ook geweldig om naar beneden te kijken. Fietsers, auto’s, bussen, hier gebeurt altijd wel wat. Maar ook binnen in het kantoor is het ontdekken. Steeds weer nieuwe mensen leren kennen bij het koffiezet apparaat op de gang. 

Ja, deze nieuwe plek bevalt ons wel. Je bent welkom om ook eens te komen kijken in ons nieuwe Care Center. Door alle regels is een afspraak maken nu even verplicht, maar dan zorg ik er ook voor dat de koffie voor je klaar staat. 

Wilt u meer weten over MED-EL en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, neem dan eens een kijkje op onze website, of volg ons op Facebook en Instagram. Wil je in contact komen met een ervaringsdeskundige, kijk dan eens op ons HearPeers platform.


Reacties

Er is 1 reactie Bekijk

Rob Salomon

Wat fijn dat julie naar een andere locatie zijn verhuisd. En Leidse Rijn is zeker niet verkeerd. jammer wel voor mij want ik woon in Nieuwegein maar werk op Lage Weide tegenover Leidsche Rijn. Heel veel succes en werkplezier. en wellicht tot ziens want ik kan bijna niet wachten totdat ik de Samba 2 mag uitproberen …
Vriendelijke groeten
Rob Salomon

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen