Online voorlichting over CI op 10 november

05-11-2020 advertorial

Afgelopen oktober heeft Oticon Medical haar eerste online CI-informatiebijeenkomst georganiseerd. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor kandidaat CI-dragers die zich oriënteren op de keuze van een cochleair implantaat. En we zijn erg tevreden dat we, in de huidige tijd, kandidaat CI-dragers hebben kunnen voorzien van informatie over het cochleaire implantaatsysteem van Oticon Medical.

Optimale informatie

Daarom zijn we verheugd u te kunnen meedelen dat we op 10 november 2020, van 10:00 tot 11:00 uur weer een nieuwe online CI-informatiebijeenkomst organiseren. En om u zo optimaal en transparant mogelijk te informeren over cochleaire implantaten, waarmee u tot een afgewogen keuze kunt komen, hebben wij Henk van Rees uitgenodigd, die u meeneemt in de wereld van cochleaire implantaten en alles wat daarbij komt kijken.

In gesprek met ervaringsdeskundige

Henk van Rees is vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het onafhankelijke platform OPCI (Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie). Bovendien deelt een productspeciallist van Oticon Medical alle informatie over het Neuro 2 systeem, het CI-systeem van Oticon Medical.

De informatiebijeenkomst wordt natuurlijk ondersteund door een schrijftolk.

Aanmelden voor de online bijeenkomst

Bent u erbij op 10 november? U kunt zich hier inschrijven.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen