Algemene informatiebijeenkomst over CI van Cochlear op 27 januari

Cochlear Informatiecentrum in Utrecht 13:00 — 15:30

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan?
Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie, de keuzemogelijkheden, randapparatuur en technische achtergronden? Meld u aan voor een van onze informatiebijeenkomsten of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek (indien gewenst ook online mogelijk)!

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar ervaringen met betrekking tot het CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven. De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van het gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Covidmaatregelen

Ons Cochlear Informatiecentrum in Utrecht is op een dusdanige manier ingericht dat eenvoudig 1,5 meter afstand kan worden behouden. Daarnaast maken we gebruik van een 1,40 meter breed plexiglas scherm en hebben op locatie voldoende (ontsmettings)middelen beschikbaar om uw bezoek op een zo veilig mogelijke manier kunnen laten plaatsvinden. Uiteraard houden wij de regelgeving rondom Covid-19 nauwkeurig in de gaten en brengen u op de hoogte wanneer er wijzigingen zouden plaatsvinden.

Algemene informatiebijeenkomst op 27 januari

We maken een onderscheid tussen kennismakende en verdiepende informatiebijeenkomsten:
27 januari 2021 – 13:00-15:30 uur | Utrecht – Registreer u hier!

Een overzicht van volgende bijeenkomsten vindt u op www.hoormeer.nl/informatiebijeenkomsten-ci

Praktische informatie  

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Tevens zijn ringleiding en een schrijftolk op locatie aanwezig. Deelname is kostenloos en u mag uiteraard een partner of vertrouwenspersoon (uit hetzelfde huidshouden) meenemen.
Aanmelden is noodzakelijk vanwege een zeer beperkt aantal plaatsen.

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en de nodige praktische informatie. Indien u die mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Vragen en contact

Heeft u vragen over de bijeenkomsten of wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem contact op via rvanesch@cochlear.com, of telefonisch/ via een berichtje op 0615962328.

Meer weten over cochleaire implantatie? Surf naar www.HoorMeer.nl en vraag een gratis informatiepakket aan.

 


Aankomende evenementen