All Stars De Musical, met gebaren- en schrijftolk

Theater aan de Parade, Parade 23, 5211 KL 's-Hertogenbosch 20:00 — 22:30

All Stars is een verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

Het wekelijkse potje voetbal van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero is echter vooral bedoeld om de groep bij elkaar te houden, want in aanloop naar hun 500ste wedstrijd lijken de verschillen tussen de mannen groter dan ooit.

NGT-tolken en schrijftolk

Theater aan de Parade in ’s Hertogenbosch stelt 19 kaarten beschikbaar voor doven en slechthorenden. Ze starten met placeren op de achterste rijen en gaan steeds verder naar voren, aangezien achterste rijen beter zijn. Er zullen twee NGT-tolken en een schrijftolk aanwezig zijn.

Kaartverkoop

Boekers kunnen per mail kaarten reserveren via backoffice@theateraandeparade.nl. Vermeld in je mail je naam, adres en het aantal gewenste kaarten). Je ontvangt vervolgens een e-mail terug met een éénmalig incassoformulier (in het voorjaar introduceren ze een nieuwe website en dan kan er makkelijker via Ideal betaald worden).

Een verzoek aan diegenen die een schrijftolk nodig hebben: stuur even een mailtje naar info@theatermettolk.nl, zodat de schrijftolk weet hoeveel tablets er moeten zijn.

Praktische informatie

Datum: 8 februari 2019
Tijdstip: 20:00 – 22:30 uur
Prijs per kaart: €47,50
Locatie: Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch
Tolken: Mirjam van Oijen-Stolk, Mauricio de Kok en Anita Noordhoff (schrijftolk)
Bekijk ook de officiële trailer en de naamgebaren van de All Stars-musical.
Kijk voor meer informatie en andere voorstellingen op de website van Theater met Tolk.

Aankomende evenementen