CI-informatiebijeenkomst Advanced Bionics op 24 juli

Laanakkerweg 4, 4131 PA, Vianen 13.00

Natuurlijk zijn niet alle cochleaire implantaten hetzelfde, maar welk implantaat past het beste bij mij of mijn kind? Kom naar één van onze CI-informatiebijeenkomsten!

Bent u op zoek naar informatie over een cochleair implantaat (CI) voor uzelf of voor uw kind en vraagt u zich af hoe het is om te horen met een CI? 

Bent u benieuwd wat de unieke samenwerking tussen een CI van Advanced Bionics en een hoortoestel van Phonak u of uw kind kan bieden? En wat komt er allemaal kijken bij een CI-traject, de operatie en de revalidatie? Bezoek onze CI-informatiebijeenkomsten en kom in contact met (ouders van) CI-gebruikers en ontdek de (on)mogelijkheden van een CI.

U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst in het Sonova Experience Centre van Advanced Bionics en Phonak in Vianen op volgende momenten:

  • Vrijdag 24 juli om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
  • Zaterdag 5 september om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
  • Dinsdag 20 oktober om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
  • Zaterdag 28 november om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)


Een schrijftolk en solo-apparatuur zijn aanwezig ter ondersteuning (SoundField systeem met Roger MyLink van Phonak). U kunt zich aanmelden of meer informatie vinden op onze website (AdvancedBionics.com/evenementenkalender) of door ons een e-mail te sturen via Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

Wilt u graag aanwezig zijn? Dan is aanmelding verplicht, in verband met coronamaatregelen.

Wij zullen de richtlijnen van het RIVM opvolgen. Na aanmelding ontvangt u een persoonlijk bericht over de inhoud van deze richtlijnen. 

Accessoire Informatiesessie

Daarnaast organiseert AB regelmatig Phonak Accessoire Informatiesessie voor AB CI-dragers. Bij AB CI-dragers is een groeiende behoefte aan een meer uitgebreide informatievoorziening over mogelijke oplossingen voor het andere oor en over de compatibele accessoires, zoals oplossingen voor de tv, telefoneren en verstaan in gezelschappen.

In meer uitdagende luistersituaties blijft het vaak héél moeilijk om te verstaan. In deze omstandigheden kan een accessoire u mogelijk helpen. Welke accessoire biedt in welke situatie de gewenste hulp? In de Phonak Accessoire Informatiesessie geven wij u hier uitgebreid informatie over.

Ook is horen met twee oren altijd beter dan met één oor. Het Naída Link hoortoestel van AB en Phonak kan gedragen worden in combinatie met een AB cochleair implantaat. Naída Link is het enige hoortoestel dat écht samenwerkt met het cochleair implantaat. Dankzij een koppeling met de Naída CI spraakprocessor van AB communiceren deze twee Naída-apparaten met elkaar en kunnen ze ook geluidssignalen met elkaar delen. Tijdens deze informatiesessies wordt ook ingegaan op de mogelijkheden van het gebruiken van restgehoor in zowel het niet-geïmplanteerde oor als het geïmplanteerde oor.

De Phonak Accessoire Informatiesessies vinden plaats op :

  • vrijdag 18 september 14.00  – 16.00 uur
  • vrijdag  13 november 14.00  – 16.00 uur
  • vrijdag 22 januari 2021 14.00  – 16.00 uur
  • vrijdag 12 maart 2021 14.00  – 16.00 uur

Ook deze bijeenkomsten vinden plaats op ons Sonova kantoor in Vianen (Laanakkerweg 4, 4131 PA Vianen). De Phonak Accessoire Informatiesessie worden ondersteund door een schrijftolk en solo-apparatuur.

Meer informatie over de exacte tijdstippen, invulling en wijze van aanmelding van deze bijeenkomsten is te vinden in de evenementenkalender op onze website: AdvancedBionics.com/evenementenkalender. U kunt zich per mail aanmelden (dit is verplicht) voor de Phonak Accessoire Informatiebijeenkomst via Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

Ook tijdens de Phonak Accessoire Informatiebijeenkomsten zullen wij de richtlijnen van het RIVM opvolgen. Na aanmelding ontvangt de aanmelder een persoonlijk bericht over de inhoud van deze richtlijnen.

 


Aankomende evenementen