CI-informatiebijeenkomst Cochlear op 10-12

Utrecht 13:00 — 15:00

Wilt u graag meer details over cochleaire implantatie? Wilt u praten met CI-gebruikers? Kom dan naar een verdiepende informatiebijeenkomst over CI op 10 december a.s. U wordt verwelkomd door ervaringsdeskundigen en een audiologisch specialist van Cochlear. Zij vertellen u meer over de keuzemogelijkheden, de randapparatuur, de accessiores en de technische achtergrond.

De CI-dragens delen hun eigen ervaringen over het CI-traject, de operatie, de revalidatie en hoe het is om met een CI te leven. De audiologisch specialist zal u vertellen over de werking van het gehoor in combinatie met een CI, de combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, etc.

Na afloop van de bijeenkomst is er ruim de gelegenheid om verder te praten met elkaar en verdiepende vragen te stellen.

Locatie en voorzieningen

De locaties van onze bijeenkomsten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Na aanmelding via onderstaande link ontvangt u een bevestigingsmail met het adres van de bijeenkomst. Op locatie zijn ringleiding, schrijftolk, koffie en thee aanwezig. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan de deelname.

Datum en aanmelding

Maandag 10 december,  13:00 – 15:00 uur in Utrecht

>> Klik hier om u direct aan te melden

 

Overige informatie

Aanmelden is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen. Uiteraard mag u iemand meenemen. Indien u na aanmelding niet binnen enkele minuten een bevestigingsmail ontvangt, controleer dan uw spamfilter of de map ‘ongewenste berichten’.

Hebt u geen bevestigingsmail ontvangen of heeft u andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Rosannen van Esch, Cochlear Audiologie Specialist via rvanesch@cochlear.com

 


Aankomende evenementen