CI-informatiebijeenkomst MED-EL op 16 juli

MED-EL carecenter Nieuwegein 14:00 — 17:00

Wanneer u of uw kind in aanmerking komt voor een CI, moet u twee belangrijke beslissingen nemen. Allereerst de beslissing of een CI voor u of voor uw kind de beste oplossing is. En of u de operatie en het revalidatietraject met voldoende kennis in kan gaan. Ten tweede is er de keuze voor het CI.

Graag helpen we u om alle benodigde informatie te verzamelen en zich goed voor te bereiden op de keuzes die u gaat maken. Hiertoe organiseren we in 2019 maandelijks informatiemomenten. U bent van harte welkom op een van deze momenten. De volgende bijeenkomst van dit jaar is gepland op

donderdag 16 juli 14:00 – 17:00

Aanmelden kan via onze website of door te bellen naar 085-7600167.

Op de informatiebijeenkomst wordt u verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. Zij zullen u en de andere aanwezigen informeren over de verschillende aspecten van het CI en het CI-traject. Uiteraard nemen wij en onze ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

U komt op de bijeenkomsten ook in contact met andere kandidaten. Dit geeft u de gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen en ook aan elkaar vragen te stellen.

De volgende thema’s komen in ieder geval aan bod tijdens de informatiebijeenkomsten.

  • Cochleair implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Wat moet u nog met uw CI team bespreken?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen

Aankomende evenementen