CI-informatiebijeenkomst op 16 november – ONLINE

MED-EL Care Center Nieuwegein 14:00 uur — 17:00 uur

Wanneer u of uw kind in aanmerking komt voor een CI, moet u twee belangrijke beslissingen nemen. Allereerst de beslissing of een CI voor u of voor uw kind de beste oplossing is. En of u de operatie en het revalidatietraject met voldoende kennis in kan gaan. Ten tweede is er de keuze voor het CI.

Graag helpen we u om alle benodigde informatie te verzamelen en zich goed voor te bereiden op de keuzes die u gaat maken. Hiertoe organiseren we in 2020 maandelijks informatiemomenten. U bent van harte welkom op een van deze momenten. De volgende bijeenkomst van dit jaar is gepland op

maandag 16 november 14:00 – 17:00

De geplande CI-informatiebijeenkomst van 16 november 2020 zal online plaatsvinden van 14.00 – 16.00 uur.  De ideale aangelegenheid dus om je te informeren, zonder je te verplaatsen.

De online sessie zal voorzien worden van ondertiteling via een schrijftolk. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het formulier op onze websiteNa de registratie ontvangt u een bevestiging per e-mail en een link naar de online bijeenkomst. 

Net als bij de bijeenkomsten op locatie, krijgt u uitgebreide informatie van professionals en kunt u vragen stellen aan ervaringsdeskundigen. Zij zullen u en de andere online deelnemers informeren over de verschillende aspecten van het CI en het CI-traject.

De volgende thema’s komen in ieder geval aan bod tijdens de online informatiebijeenkomsten.

  • Cochleair implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Wat moet u nog met uw CI team bespreken?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen

Aankomende evenementen