GAIN-event: samen de beste hoorzorg voor iedereen

FME Auditorium, Zilverstraat 69, Zoetermeer 16.00 — 19.30

Ben je professional in de hoorzorg en heb je interesse in maatschappelijk thema’s? Ben je benieuwd naar oplossingen voor betere preventie, snellere diagnostisering, adequate behandeling en goede, toegankelijke hoorhulp op maat? Kom dan naar het GAIN-event op 19 november in Zoetermeer.

GAIN vindt dat goede hoorzorg vanzelfsprekend moet zijn. Voor iedereen een snelle behandeling en oplossing op maat. Zonder belemmeringen en mét de zekerheid van kwaliteit. Gehoor geven, dat is wat GAIN belooft.

GAIN geeft ook ogen en oren aan maatschappelijke thema’s. Kom naar het GAIN-event en laat je informeren en inspireren. Samen creëren we de beste hoorzorg voor iedereen.

Programma

TINNITUS X KUNST

Gekke combinatie hè. Daar houden we van. René van der Wilk over neurofysiologie en behandeling van tinnitus X Roland Zweers met kunst, hij vertelt, laat zien en … laat horen.

MAATSCHAPIJ X OREN

Hier doen we het allemaal voor. Laat u meevoeren. Door onder andere Michael Graste. Een bekend fashion- en portretfotograaf; hij vertelt aan de hand van zijn werk zijn inspirerende verhaal over gehoor.

BREIN X INSPIRATIE

Wat is de rol van perceptie, emotie, geheugen, aandacht en verwachting in het luisteren naar muziek? Henk Jan Honing vertelt. Verwacht een man met passie, een bak kennis en gave inzichten.

MEETUP X EXPERTS

Dé gelegenheid om de top in technologische hoogstandjes op gebied van horen te ontmoeten of die prangende vragen te stellen aan de aanwezige experts in de diverse vakgebieden.

PODCAST X ADE

WATT?! GAIN heeft zich ten doel gesteld de jongere doelgroep te bereiken. Handen ineen om slechthorendheid door lawaai terug te brengen.

MUZIEK X PREVENTIE

Alle ballen op preventie. Muziek vervoert.

Datum en locatie

Dinsdag 19 november 2019 | 16.00 – 19.30 uur

FME Auditorium
Zilverstraat 69, Zoetermeer

Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage van FME.

Aanmelden

Meld je direct aan via het aanmeldformulier van het GAIN-event. Meer informatie over GAIN vind je op de website.


Aankomende evenementen