Inloopdag Cochlear Utrecht 11-9

Cochlear Informatiecentrum, Herculesplein 16, Utrecht 10.00 — 16.00

Ben je een Cochlear Baha-gebruiker en wil je meer praktische informatie over het huidige aanbod Cochlear-geluidsprocessors (Baha® 5, Baha® 5 Power & Baha® 5 SuperPower), de Cochlear draadloze accessoires of connectiviteit? Kom dan naar één van de inloopdagen van Cochlear!

Wil je je geluidsprocessor of randapparatuur, zoals de afstandsbediening of Smart App, nog beter leren gebruiken? Kom dan naar een inloopdag voor Cochlear Baha-gebruikers in het Cochlear Informatiecentrum in Utrecht.

Data 2019

In 2019 vinden de inloopdagen plaats op de volgende data:

Woensdag 11 september – Schrijf je hier in

Woensdag 9 oktober – Schrijf je hier in

Woensdag 6 november – Schrijf je hier in

Woensdag 18 december – Schrijf je hier in

Tijdens deze inloopdagen kun je persoonlijke vragen stellen aan een Cochlearspecialist. Ook is er een mogelijkheid om eventuele aanpassingen ter plaatse te laten doen. Houd er rekening mee dat ieder individu een persoonlijke behandeling krijgt. Het kan dus zijn dat je even moet wachten voordat je aan de beurt bent.

Deze inloopdagen zijn enkel toegankelijk voor Cochlear Baha-gebruikers.

Workshops

Bent je Cochlear CI-drager, dan kun je deelnemen aan onze workshops voor CI-gebruikers. Let op: deze workshops zijn inhoudelijk niet geschikt voor kinderen met een Baha.

Cochlear informeert je over de nieuwste en bestaande technologieën en hooroplossingen. Ook tijdens de workshops is er ruimte voor persoonlijke vragen.

Locatie en aanmelden

Deelname is gratis maar vooraf registreren is noodzakelijk (klik hiervoor op de link achter de gewenste datum hierboven). Heb je je online aangemeld, dan kun je tussen 10:00 en 16:00 uur vrij binnenlopen.

Adres:
Cochlear Informatiecentrum, Herculesplein 16, Utrecht

Na registratie ontvang je een e-mail met een bevestiging en de nodige praktische informatie. Als je deze e-mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan je spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Cochlear via marketing.bnl@cochlear.com.


Aankomende evenementen