Jeugdvoorstelling Rapunzel met gebarentolk

Natuurtheater De Donck, Donksedreef 3, 5711 RM, Someren 14.30 uur

Rapunzel is als baby uit het koninklijk paleis ontvoerd door een slechte oude vrouw, omdat het haar van Rapunzel toverkrachten bezit. De oude vrouw heeft Rapunzel opgesloten in een hoge torenkamer, zodat alleen zij van Rapunzel’s toverkrachten gebruik kan maken. Maar op een dag ontsnapt Rapunzel.

Rapunzel, die nu 13 jaar wordt en zeer lang haar heeft, is nog nooit van haar leven buiten geweest en dat wil ze juist zo graag. Haar huisdier, een kameleon genaamd Lenny, helpt Rapunzel ontsnappen. Samen gaan ze op zoek naar de lichtjes die elk jaar, precies op Rapunzels verjaardag, door de wind waaien. Onderweg komen ze Koen, vergezeld door wat sullige wachters, tegen en samen met hem gaan Rapunzel en Lenny op weg naar de stad waar de lichtjes elk jaar vandaan komen. Ze krijgen niet alleen de wachters achter zich aan, maar ook de oude vrouw. Ook komen ze gespuis, rovers en vreemde herberggasten tegen. Uiteindelijk komen ze ongedeerd in de stad aan en daar wacht een bijzonder ontknoping.

Informatie en tickets

Deze spannende en leuke jeugdvoorstelling wordt op zondag 26 mei gespeeld met ondersteuning door een gebarentolk. Om een goede plaats te krijgen, zodat je de tolk goed kunt zien, is het belangrijk om even een mail te sturen aan: info@speledonckers.nl. Een tijdige reservering is gewenst.

Datum: zondag 26 mei 2019
Tijdstip: 14:30 uur
Prijs: € 8.00 p.p.
Locatie: Natuurtheater De Donck, Donksedreef 3, 5711 RM, Someren
Tolk: nog niet bekend

Kijk voor meer informatie op de website van Natuurtheater De Donck of bestel nu direct je tickets. Tijdens de voorverkoop t/m 9 mei zijn de kaarten 1,50 euro goedkoper.


Aankomende evenementen