Online informatiebijeenkomst MED-EL op 15 april

MED-EL Care Center Utrecht 14:00 — 16:00

Komt u (of uw kind) in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een online CI-informatiebijeenkomst.

Wij zullen het hele jaar door informatiebijeenkomsten organiseren. Hopelijk kunnen we u later dit jaar weer persoonlijk welkom heten in ons Care Center in Utrecht. De bijeenkomsten die voor het eerste kwartaal gepland zijn, zullen echter allemaal online plaatsvinden.

Weten waar u op moet letten

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. En tijdens de informatiebijeenkomst komt u in contact met andere kandidaten. Ook wordt u uitgebreid geïnformeerd over:

  • Cochleair implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Wat moet u nog met uw CI team bespreken?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen.

Uiteraard nemen wij en onze ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Online informatiebijeenkomst 15 april

Op dinsdag 15 arpil kunt u deelnemen aan een online informatiebijeenkomst. De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur. U kunt zich aanmelden via een van de onderstaande manieren. Na uw aanmelding ontvangt u een link voor deelname aan de online bijeenkomst.

De online bijeenkomst wordt ondersteund door een schrijftolk.

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar cc-nieuwegein@medel.com, te bellen met 085-7600167 of via onze website www.hetlevenlatenhoren.nl/contact/


Aankomende evenementen