OPCI Contactdag: (be)leven met een cochleair implantaat

Congrescentrum De Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CS, Nijkerk 11.00 — 16.00

Op 6 april 2019 organiseert OPCI, het Onafhankelijk Platform voor Cochleaire Implantatie weer een Contactdag. Op deze dag kun je in contact komen met andere CI-gebruikers en er achter komen hoe het dagelijks leven met een CI eruit ziet.

Deze dag is voor iedereen met een cochleair implantaat, of wie een CI overweegt. Partners, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij het onderwerp CI zijn allen van harte welkom. Er is volop gelegenheid om informatie te verkrijgen van CI-leveranciers over CI en handige hulpmiddelen.
En uiteraard is er contact met lotgenoten en met de vele ervaringsdeskundigen van OPCI.

Het programma duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Na het programma is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en de informatiestands te bezoeken. De bar is open, en de drank is voor eigen rekening.

Locatie

Vergader en Congrescentrum “De Schakel” Nijkerk
Oranjelaan 10
3862 CS Nijkerk

Op het terrein van de Schakel kunt je gratis parkeren. Tevens kun je vrij parkeren bij het NS-station (P+R). De Schakel is ook goed per trein te bereiken. Het NS Station ligt op slechts 200 meter afstand van De Schakel. Zie de website voor de route en aanvullende info omtrent parkeren.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via e-mail aanmelden tot 25 maart 2019, via aanmelden@opciweb.nl. Vermeld in de e-mail duidelijk je naam, adres en met hoeveel personen je komt. Deelname kost 10 euro per persoon. Hierbij zijn koffie/thee en lunch inbegrepen.

De aanmelding is pas definitief na ontvangst van het deelnemersbedrag. Je kunt het bedrag overmaken op IBAN: NL50 RABO 0329 6245 55 ten name van de Stichting Hoormij onder vermelding van: OPCI-dag 6 april.

Meld je op tijd aan want: vol is vol.

Er is een ringleiding en er zijn (schrijf-)tolken aanwezig. Kijk ook op de website van OPCI voor het programma en meer informatie.


Aankomende evenementen