OPCI Contactdag: CI en tinnitus

De Bombardon, Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA, Heythuysen 13:30 (inloop v.a. 12:30) — 17:00

Op zaterdag 1 september 2018 organiseert OPCI, het Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie, een contactdag in de Bombardon in Heythuysen. OPCI is het samenwerkingsverband van de belangenorganisaties voor doven en slechthorenden in Nederland. 

OPCI geeft voorlichting, organiseert lotgenotencontact en behartigt de belangen van mensen met een CI en mensen die een CI overwegenHet thema van deze contactdag is CI en Tinnitus. Iedereen die geïnteresseerd is in deze onderwerpen is van harte welkom.

Aanwezige experts

De leveranciers van Advanced Bionics, Cochlear-GN Resound, MED-EL, Oticon Medical,  Phonak-Comfort Audio en Multi Care Systems zullen met hun eigen informatiestand aanwezig zijn.

Behalve de bijdragen door deze exposanten steunt ook Meeús, verzekeringen voor CI, deze dag.

Daarnaast zijn de Commissie Tinnitus van Stichting Hoormij en GGMD als experts op het gebied tinnitus met informatie aanwezig en wordt de dag mogelijk gemaakt door de medewerking van klinisch fysicus-audioloog dr. Erwin L.J. George van het UMC CI, team Maastricht, dat gespecialiseerd is in Tinnitus.

Wij zorgen ervoor dat er een schrijftolk/gebarentolk aanwezig is.

Er zijn meerdere ruimtes en een terras beschikbaar voor als u even rust nodig heeft.

Programma

Wanneer:      

Zaterdag 1 september 2018.

Tijd:               

Inloop vanaf 12.30 uur.

Programma:

13.30 uur – 17.00 uur, afsluiting met een heerlijk buffet

Waar:             

De BombardonSint Antoniusstraat 2, 6093 GA, Heythuysen

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Met de trein tot Roermond, buslijn 372 of trein via Weert en buslijn 371 naar Heythuysen. De bus stopt voor de Bombardon.

Prijs:             

€ 18,50 per persoon. Voor een kind betaalt u € 8,00. Dit is inclusief koffie en gebak, twee consumpties en een overheerlijk buffet.

Aanmelden:

 U kunt zich tot 30 augustus 2018 aanmelden via aanmelden@opciweb.nl . Vermeld in de email duidelijk uw naam, adres en het aantal personen.

De aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw deelnemersbedrag. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL82RABO0300773269 ten name van de Stichting Hoormij, onder vermelding van ‘CI-contactdag Heythuysen’. Meld u op tijd aan want: vol is vol.

Vragen:

De contactdag wordt georganiseerd door Geert en Tiny Hanssen (contactpersonen OPCI regio Maastricht). Bij hen kunt u ook terecht met vragen: e-mail: geert.hanssen@opciweb.nl
                      .


Aankomende evenementen