Open dag Kentalis Compas College Oss

Kentalis Compas College, Verdistraat 75, 5343 VC, Oss 15.00 — 19.00

Kentalis Compas

Samen met het Hooghuis locatie Zuidwest organiseren we een open dag op vrijdag 31 januari én een proefmiddag op maandag 10 februari voor leerlingen van het (Speciaal) Basisonderwijs met hun ouders/verzorgers. Deze locatie is een vmbo-school.

Op vrijdag 31 januari kunnen ouders en leerlingen vrij inlopen om een beeld te krijgen een beeld van Kentalis Compas College locatie Zuidwest en het School in School concept gericht op vmbo.

Op de proefdag op 10 februari kunnen leerlingen van 14:00 uur tot 16.00 uur meedoen aan onze lessen. Wil je deelnemen? Meld je aan via r.sour@kentalis.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met mw. R. Sour (intern begeleider) op telefoonnummer: 06 – 30 99 68 02.

Over Kentalis

Kentalis Compas College is een unieke school voor voortgezet speciaal onderwijs (cluster 2). Leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) volgen bij ons praktijkonderwijs of het vmbo. De school is gevestigd in een reguliere school: Het Hooghuis in Oss. Directeur Erik Schraven: ‘Onze leerlingen maken zo meer vrienden en voelen zich geen uitzondering.’

Lees meer op de scholenpagina.


Aankomende evenementen