‘Souvenirs’ van Karin Bloemen met gebarentolk

Beatrix Theater, Jaarbeursplein 6a, 3521 AL, Utrecht 20.00 uur

flyer van karin bloemen

In je leven verzamel je vele spullen en herinneringen: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc… Na verloop van tijd is je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen.

In de voorstelling ‘Souvenirs’ voegt Karin Bloemen daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets rijke Bloemen-show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Bij de voorstelling op 6 mei is een gebarentolk aanwezig en wellicht ook een schrijftolk (hierover volgt nadere informatie). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 29,50 euro per stuk. Wil je kaarten reserveren, stuur dan vóór 5 april a.s. een mail aan anne-claire@dgtheater.nl

Kijk voor meer informatie en andere toegankelijke voorstellingen op de website van Theater met Tolk.


Aankomende evenementen