Verdiepende informatie-bijeenkomst over CI op 2 december

Cochlear, Utrecht 13:00 — 15:30

Wilt u meer weten over cochleaire implantatie? Ben u benieuwd naar de keuzes die Cochlear biedt op vlak van draagopties, accessoires en andere mogelijkheden? Of zou u graag meer te weten komen over de technische achtergrond? Meld u aan voor een van onze verdiepende informatiebijeenkomsten of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Woensdag 2 december 2020
13:00 – 15:30 uur | Utrecht – Registreer hier!

Gedurende deze uitdagende tijden staat uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers voorop. Op locatie zijn de nodige maatregelen getroffen om onze informatiebijeenkomsten, in een klein gezelschap, mogelijk te maken.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar ervaringen met betrekking tot het CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven. De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van het gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van accessoires, verschillende keuzemogelijkheden etc.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Op locatie kunt u gebruik maken van ringleiding en er is een schrijftolk aanwezig. Deelname is kostenloos en u mag uiteraard iemand (uit hetzelfde huishouden) meenemen.  Aanmelden is noodzakelijk vanwege een zeer beperkt aantal plaatsen.

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail en de nodige praktische informatie. Indien u die mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heeft u vragen over de bijeenkomsten of wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem contact op via rvanesch@cochlear.com, of telefonisch/ via een berichtje op 0615962328.

Meer weten over cochleaire implantatie? Surf naar www.HoorMeer.nl en vraag een gratis informatiepakket aan.


Aankomende evenementen