WereldDovenDag 2018

De Neushoorn, Leeuwarden De hele dag

Op zaterdagmiddag 29 september 2018 vindt voor de 60e keer WerelddDovenDag plaats in Leeuwarden. Met tal van workshops, lezingen en activiteiten, een informatiemarkt en een dove ondernemers markt, belooft het een interessante dag te worden. Met als spetterende afsluiting een MuteSounds party.

Tal van activiteiten

Op de 60e editie van WereldDovenDag staan er drie onderwerpen centraal: taal, cultuur en gemeenschap. Er worden lezingen gegeven die betrekking hebben op deze onderwerpen. Ook zal het publiek betrokken worden en uitgedaagd worden na te denken over hetgeen verteld is. Verder zijn er diverse activiteiten voor jong en oud en kunt u kennis maken met dove ondernemers en organisaties! Daarnaast reiken we op 29 september ook de bekende jaarprijs Dovenschap uit. Vanaf 10:30 zijn bezoekers welkom in de Neushoorn in Leeuwarden (Ruiterskwartier 41). De middag wordt om 17:00 afgesloten, dan wordt de locatie omgebouwd tot een zintuigenprikkelend feestje.

Feest!

Zestig jaar WereldDovenDag kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een feestje. Daarom wordt er in de avond een groot feest georganiseerd door MuteSounds! Denk aan: Keiharde bass op een legendarische trilvloer, vette Dj’s, visuals en heel veel leuke mensen! Tickets (€10,-) zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van de feestlocatie, De Neushoorn.

Zaterdag 29 september 2018 | WDD 10:30 tot 17:00 | MuteSounds party 21:00 – 03:00
De Neushoorn, Ruiterskwartier 41, Leeuwarden


Aankomende evenementen