Workshop koken en theaterdiner voor doven, slechthorenden en horenden

De Slinerij, Langebuorren 28, 9051 BG Stiens. De Bres, Schoolstraat 4, 8911 BH Leeuwarden. 17:00 — 22:00

Project H-oor is een participatieproject waarbij het laagdrempelig maken van theater voor horenden, doven en slechthorenden centraal staat. Doel is om doven, slechthorenden en horenden op een positieve manier bij elkaar te brengen. Op 14 en 15 september 2018 organiseert Project H-oor een kookworkshop met een dinershow.

 

Kookworkshop

Project H-oor wil met deze avonden horenden, doven en slechthorenden samen laten komen om elkaar te leren kennen. Vooral tijdens de kookworkshop worden de deelnemers uitgedaagd contact te maken, ook al kennen ze elkaars taal niet of nauwelijks. De kookworkshop wordt georganiseerd door kookstudio De Slinerij in Stiens, Friesland. Na het koken verplaats je je naar het theater in Leeuwarden.

 

Theaterdiner

Theatergroep De Bres uit Leeuwarden verzorgt de theatershow. Tijdens de voorstelling nuttig je het zelfgekookte diner. Het theater zal deze twee avonden het sprookje De geesten van Yggdrasil spelen. Een klassiek sprookje over hebzucht, wroeging en tweede kansen. Een humoristisch verhaal met een serieuze ondertoon. Je wordt volledig meegenomen in het verhaal van Vidar, de houthandelaar. Je voelt de kou tijdens de wintertocht, je ruikt de frisse lentelucht en je ziet de magie van het noorderlicht.

Je kunt ervoor kiezen om de workshop én theaterdiner te doen of alleen het theaterdiner.

 

Iedereen welkom

Of je nu horend, doof of slechthorende bent, in gebarentaal communiceert of dat nog nooit hebt gedaan, iedereen is welkom. Horende deelnemers zullen oordoppen krijgen en gebarentaalgebruikers mogen tijdens de communicatie met een horend persoon geen tolk Nederlandse Gebarentaal inzetten. De aanwezige tolken zullen zullen de voorstelling vertalen.

 

Gegevens

Data: 14 september (try out) en 15 september 2018
Tijd: workshop van 17:00 tot 19:00 uur en theaterdiner om 20:00 uur.
Locaties: De Slinerij, Langebuorren 28, 9051 BG Stiens. De Bres, Schoolstraat 4, 8911 BH Leeuwarden.
Kosten: workshop + theaterdiner € 40 / theaterdiner € 25

 

Tickets bestellen bij ticketkantoor. Neem voor meer informatie en andere evenementen een kijkje op de Facebookpagina van Project H-oor of bezoek de website.


Aankomende evenementen