Zaalreading medium Vincent Blom voor doven en slechthorenden

Het Bergkristal, Belversestraat 40, 5076 PZ Haaren 19.30 — 22.30

Dove en slechthorende personen die graag een spirituele bijeenkomst willen bijwonen, kunnen op vrijdag 8 november 2019 naar een reading van medium Vincent Blom in Haaren (Noord-Brabant). Vincent is zelf doof en doet de reading in gebarentaal.

Vincent Blom is medium – soms ook wel paragnost of helderziende genoemd – en fungeert als een soort tussenpersoon tussen het onzichtbare en het fysieke, vaak ook wel de levenden en de doden genoemd.

Tijdens de zaalreading zal hij in gebarentaal antwoord geven op vragen over het leven, relaties, werk of studie. Hij kan ook contact maken met overleden dierbaren. Dit gebeurt door middel van meegebrachte voorwerpen zoals sieraden of foto’s van de betreffende persoon.

Deze avond is speciaal voor alle dove gasten die niet over de drempel van een spirituele bijeenkomst durven te stappen. Er zijn zeker twee tolken aanwezig en er komen maximaal 25 personen. Horenden zijn ook van harte welkom.

Datum en tijd

Vrijdag 8 november 2019

Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Einde: 22.00 / 22.30 uur

Locatie

Het Bergkristal
Belversestraat 40
5076 PZ Haaren (N.B.)
(gratis parkeren)

Prijs

€ 20,- per persoon (inclusief koffie en thee tijdens pauze)

Meer informatie en reserveren

Stuur een mail naar: info@vincentblom.com

Graag vóór 25 oktober 2019 per e-mail reserveren en vermelden met hoeveel personen je komt. Geeft ook even aan of je horend of doof bent i.v.m het uitnodigen van tolken. Bekijk ook de aankondiging in gebarentaal:


Aankomende evenementen