Aanzienlijk verlies voor TC VisiNet

17-02-2004 algemeen

Directeur treedt af

Vorige week heeft de Raad van Toezicht van TC VisiNet een beslissing moeten nemen die gevolgen heeft voor deze organisatie.

Vorige week dinsdag, 10 februari, is er een vergadering van de Raad van Toezicht van tc visinet gehouden. Daarin zijn de forse veranderingen waarmee tc visinet in 2003 is geconfronteerd besproken. Deze veranderingen betreffen onder andere de nieuwe automatiseringssystemen en de veranderde tariefstellingen. Als gevolg hiervan is in 2003 een aanzienlijk verlies geleden.

Dit overziende heeft de Raad van Toezicht in goed overleg met directeur geconstateerd dat hij in deze fase niet de juiste man is om in de komende periode tc visinet te leiden als directeur. Afgesproken is dat de directeur zich voorlopig zal blijven inzetten voor tc visinet. Gezocht wordt nu naar een interim directeur, die op zeer korte termijn bekend moet worden. Nu is reeds de heer Roodenburg, extern adviseur en interim manager, gevraagd door de Raad van Toezicht om hierover advies te geven aan de Raad van Toezicht. Op basis van dit advies zal de Raad van Toezicht een besluit nemen op welke wijze tc visinet verder gaat. Tot de benoeming van een interim directeur neemt de Raad van Toezicht de bevoegdheden waar.

Zodra meer helderheid kan worden gegeven over welke maatregelen getroffen moeten worden om de zwakke financiële en operationele resultaten aan te pakken, zal hierover informatie worden verstrekt aan klanten, tolken en belanghebbenden.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, u kunt mailen met Wim Poort (w.poort@visinet.nl).


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen