BEEST en OOGMUZIEK

24-11-2002 algemeen

Frédérique Spigt opent haar nieuwste concert `BEEST` ook voor “Doven”. Fré introduceert Mindy Brown als oogmuziekvertolker bij haar op het podium tijdens een van haar optredens. Mindy Brown, actrice, zal de liederen in een artistieke gebarentaal visualiseren. Niet alleen de tekst maar ook sfeer en muziek zullen onderdeel uitmaken van haar “Vertaling.” Mindy Brown, in Amerika bekend als “The lady signs the Blues,” heeft haar sporen verdiend met o.a vertolkingen van muziek van David Bowie, Paul McCartney en de Spice Girls.

Wie is Frédérique Spigt:
(…)`Spigt is veel meer dan een rauwe scheur in het ochtendgloren. Dan een schreeuw in een zwijgende menigte. Ze is allereerst Frédérique, een vrouw die hunkert naar liefde en tederheid. En die deze onstuimige behoefte en al de onzekerheid die ermee gepaard gaat, zo goed met ons weet te delen. `In het midden van mijn hart hangt een grote klok, de wijzers zijn verbogen, de slinger is kapot en ik kan zien hoe laat het is` zingt Frédérique in -Hoe Laat- niet wetend dat ook wij die klok in haar hart kunnen lezen dankzij haar prachtige teksten waarin ze haar emoties en hartstochten zo trefzeker voor ons heeft vertaald. Deze zangeres is inderdaad van Jupiter, een planeet ergens in de buurt van Rotterdam. Een zeldzaam gevoelig soort dat de Nederlandse Chanson kracht en intensiteit teruggeeft. Luister naar haar, -ze zingt zo mooi-.` (…) geschreven door Sylvain Ephimenco.

Voor meer info, bezoek haar site: www.frederiquespigt.nl.

Niet alle theaters beschikken reeds over een teksttelefoon voor het reserveren. We hebben een beperkt aantal kaarten gereserveerd speciaal voor Frédérique`s nieuwe publiek.
(Je kunt natuurlijk ook een kaartje kopen bij de kassa)
Op=Op

Je kunt reserveren tot 4 dagen voor de voorstelling uitsluitend op emailadres menssink@dds.nl. Prijs 15,50 Euro. Betalen aan de kassa bij afhalen uiterlijk 45 minuten voor aanvang. 2 december De Kleine Komedie Amsterdam aanvang 20.15 Amstel 56 AMSTERDAM

http://www.ruebarree.nu/frederiquespigtenoogmuziek.html
Mindy Brown Theatergroep www.TalkingHands.nl


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen