De nieuwe HOREN is uit

19-09-2005 algemeen

HOREN is het tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS), dat zes keer per jaar verschijnt. In deze HOREN aandacht voor Tolknet, dat gratis bemiddelt bij schrijftolk of gebarentolk. Ook een impressie van 20 jaar CI-aanpassingen in Utrecht, met een interview met dr. Adriaan van Olphen, CI-specialist van het eerste uur. En nog veel meer…

Twee tinnituspatiënten vertellen over hun leven na een corteximplantatie, een electrode-implantatie die voorlopig alleen geschikt is voor mensen met ernstige tinnitus die niet op een andere manier behandeld kan worden. En een overzicht van deurbellen speciaal voor slechthorenden en doven, in samenwerking met Oorakel Informatie en Advies.

En zoals altijd: veel nieuws en actualiteiten, en nieuws over de NVVS. Deze keer o.a. aandacht voor de nieuwe discussieforums over tinnitus en Ménière en over het lotgenotencontact voor mensen met Ménière.

HOREN is het tijdschrift van de NVVS, dat zes keer per jaar verschijnt. Meer informatie over HOREN of vraag een kennismakingsexemplaar: NVVS, Postbus 129, 3990 DC Houten, info@nvvs.nl.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen