Een cochleair implantaat (CI), iets voor u?!

31-12-2010 algemeen

Overweegt u een cochleair implantaat (CI) voor uzelf of uw kind, maar wilt u graag eerst meer informatie en ervaringsverhalen van gebruikers horen? Op vrijdag 28 januari 2011 organiseert het CI-Contact Netwerk samen met producent Advanced Bionics opnieuw een kleinschalige informatieve bijeenkomst over cochleaire implantatie.

De bijeenkomst vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur op het kantoor van Berengroep/Doof.nl in Bilthoven (nabij Utrecht). Pascal Ursinus, één van de deelnemers van het CI-Contact Netwerk vertelt over zijn ervaring met zijn CI. Verder zal Fanny Scherf namens Advanced Bionics aanwezig zijn. Zij geeft uitleg over hoe een CI precies werkt. 

Tijdens de CI-Contact Netwerk bijeenkomst wordt nadrukkelijk niet alleen informatie gegeven over de werking van het CI en hoeveel decibel winst het implantaat voor de gebruiker oplevert. Veel belangrijker vinden wij het om stil te staan bij de ervaringen van anderen. Wat betekent hun CI voor hen?

Aanmelden
Overweegt u ook een cochleair implantaat voor uzelf of voor uw kind? En zou u het prettig vinden om vragen te kunnen stellen aan de mensen van het CI-Contact Netwerk en aan de producent Advanced Bionics? Meld u dan aan via: info@ci-contactnetwerk.nl. Bij deze bijeenkomst is plaats voor maximaal 6 deelnemers, aanmelden is daarom noodzakelijk.

Gezien de grote belangstelling voor deze bijeenkomsten moeten wij het aantal introducees helaas beperken. Daarnaast is het van belang dat u een gehoorverlies heeft van minimaal 75 decibel aan uw beste oor. Voor lichtere of eenzijdige gehoorverliezen is een cochleair implantaat geen passend hoorhulpmiddel.

Datum en tijdstip
Vrijdag 28 januari 2011.
U bent welkom vanaf 12.45 uur. De bijeenkomst start om 13.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.

Locatie
Locatie: Berengroep/Doof.nl, Rembrandtlaan 22d, 3723 BJ Bilthoven
De locatie bevindt zich direct naast NS-station Bilthoven.

Wilt u meer weten over het CI-Contact Netwerk of in contact komen met een vrijwilliger, bezoek dan de website www.contactnetwork.org.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen