Hans Anders start prijsoorlog

13-09-2006 algemeen

Hans Anders start een prijzenoorlog in hoortoestellen. Alle hoortoestellen gaan voortaan tegen een vaste prijs, rond 475 euro, over de toonbank. Dat bedrag is gelijk aan het bedrag dat zorgverzekeraars restitueren bij de aankoop van een toestel.

Consumenten kunnen voortaan zonder bijbetaling in het bezit komen van een hoortoestel van Hans Anders. Tot nu toe bood Hans Anders alleen de standaardmodellen zonder bijbetaling aan. ‘Grotere aantallen kunnen we voor minder geld inkopen. Dat beleid hanteren we ook met onze brillen’, aldus marketingmanager Peter Kooiman van Hans Anders in De Telegraaf . Hij stelt dat de keten met de nieuwe aanpak de strijd met ketens als Schoonenberg Hoorcomfort wil aangaan.

Paul Valk, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Audicien Bedrijven, stelt dat de concurrentie in de branche heviger is geworden. Het inkopen van grote aantallen is volgens hem niet de enige reden waarom Hans Anders zijn prijzen laag kan houden: ‘Bij Hans Anders is er geen gediplomeerde audicien als verkoper. Wij verlenen die service wel.’

Bron: ZIBB.nl


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen