Nieuwe website Dovenrelatie.nl

15-09-2003 algemeen

Online dating voor Jong en Oud
Hoewel we geen idee hebben hoeveel alleenstaande doven er op dit moment zijn in Nederland, zouden we durven zeggen dat het erg veel zijn. We zijn er van overtuigd dat heel wat alleenstaande doven iets aan hun situatie willen doen. De gelegenheden om contacten te leggen zijn natuurlijk heel beperkt voor doven. Echte uitgaansmogelijkheden of sociale verenigingen voor ontmoetingen voor doven zijn er bijna niet meer. Wellicht om die reden kan het moeilijk zijn om een vrienden- of kennissenkring uit te breiden.

Dovenrelatie.nl biedt voor dit probleem een mogelijke oplossing. Dovenrelatie is een dating-site voor iedereen, jong en oud, en geeft de gelegenheid om online contact te leggen met/onder elkaar, doven, slechthorenden, of belangstellenden uit heel Nederland.

Dovenrelatie.nl kan ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Je zoekt een levenspartner of gewoon een partner om mee op stap te gaan of je hobby mee uit te oefenen. Het is allemaal mogelijk op Dovenrelatie.nl.

Bij ontwerp van Dovenrelatie.nl staat toegankelijkheid voorop, nl. de dating-site is namelijk bedoeld voor iedereen met een auditieve beperking én horenden. Daarbij werd extra aandacht besteed aan slechtzienden. Degene die moeite heeft met lezen kunt de lettergrootte selecteren: klein, normaal en groot.

Het belangrijkste doel van de site is dat het heel leuk moet zijn en vooral ook serieus moet blijven om doven uit heel Nederland de gelegenheid te kunnen bieden om elkaar te ontmoeten en te chatten om o.a. een date te vinden.


http://www.dovenrelatie.nl/


Reacties

Er is 1 reactie Bekijk

Ron Bregman

Weet iemand waar ik dove of slechthorende damesdating/relatie kan vinden?

Groet Ron alleenstaand man met 2 lieve dochters.

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen