Nieuws voor doven en slechthorenden via SMS

27-02-2004 algemeen

Doof.nl begint een SMS-nieuwsdienst voor doven en slechthorenden.

Doven en slechthorenden zijn vaak minder goed op de hoogte doordat radio en televisie niet (goed) toegankelijk zijn. Via SMS kunnen zij snel en eenvoudig nieuws ontvangen. Dat is reden voor Doof.nl, de ontmoetingsplaats voor doven en slechthorenden op internet, om een nieuwsdienst per SMS te beginnen.

Abonnees ontvangen wekelijks belangrijke nieuwsberichten, actuele gebeurtenissen en andere onderwerpen die zij niet mogen missen. De nieuwsberichten zijn gericht op ontwikkelingen, aankondigingen en actualiteiten uit de doven- en slechthorenden wereld. Of berichten die daar een direct verband mee hebben of gevolgen voor de doelgroep inhouden. Doof.nl blijft natuurlijk ook nieuws, informatie en amusement aanbieden via de website. Daarnaast zullen de abonnees op de hoogte worden gehouden per e-mail.

Aanmelden voor SMS-nieuwsdienst

Aanmelden is heel eenvoudig. Iedereen met interesse kan zich aanmelden door een SMS met de tekst `DOOF AAN` te sturen naar 4777. De kosten bedragen € 0,55 per ontvangen bericht. Hiermee dekt Doof.nl de kosten van deze sms-dienst. Abonnees ontvangen maximaal 1 bericht per week. Geen berichten meer ontvangen? Stuur dan de tekst `DOOF UIT` naar 4777.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze SMS-nieuwsdienst? Of wilt u zelf via deze dienst berichten gaan versturen? Neem dan contact op met Pascal Ursinus, e-mail: redactie@doof.nl.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen