Rondleiding door de Domtoren in Nederlandse gebarentaal

05-09-2003 algemeen

Rondleidingen in gebarentaal zijn helaas nog schaars is Nederland. Voor doven en slechthorenden is het daarom vaak onmogelijk om deel te nemen aan een rondleiding. En dat terwijl dit een van de leukste en meest informatieve manieren is om kennis te maken met een stad, een museum of een bezienswaardigheid. Speciaal voor deze doelgroep organiseert RonDom daarom een rondleiding door de Domtoren in Nederlandse gebarentaal (NGT).

Een deskundige gids, die zelf NGT spreekt, neemt de mensen mee naar boven in de hoogste kerktoren van Nederland en laat hen kennis maken met de rijke geschiedenis van dit monument. Deze bijzondere Domtoren Tour zal plaatsvinden op 21 september om 13.00 uur, als opening van de Nationale Dovenweek. Voor de première geldt een speciale prijs van 5,40 voor volwassenen en 2,70 voor kinderen t/m 11 jaar.

Daarnaast organiseert RonDom van oktober t/m maart iedere maand een Domtoren Tour in Nederlandse Gebarentaal. Op aanvraag zijn ook rondleidingen voor groepen mogelijk. Voor meer informatie of reserveringen kan men contact opnemen met RonDom, rondom@ubt.nl of telefonisch via 030-2333036.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen