Rondleiding door de Domtoren in Nederlandse gebarentaal

08-07-2004 algemeen

Sinds enkele maanden organiseert RonDom speciaal voor doven en slechthorenden een rondleiding door de Domtoren in Nederlandse gebarentaal (NGT). Een deskundige gids, die zelf NGT spreekt, neemt u mee naar boven in de hoogste kerktoren van Nederland en laat u kennis maken met de rijke geschiedenis van dit monument.

Deze bijzondere Domtoren Tour zal plaatsvinden op de zaterdagen 8 mei, 12 juni, 10 juli en 14 augustus om 11.00 uur. De kosten bedragen voor volwassenen € 6,80 en voor kinderen t/m 11 jaar €4,-. Reserveren voor deze rondleiding is noodzakelijk!

In 1674 blies een tornado het middenstuk van de Domkerk weg. Vanwege het 750-jarig bestaan van de kerk wordt dit vanaf 6 mei tijdelijk herbouwd. Vanaf de Domtoren is dit spectaculaire gebeuren goed te zien, een extra reden voor een bezoekje. Het middenschip is klaar op 11 juni en blijft staan tot 11 september 2004.

Op aanvraag zijn ook rondleidingen voor groepen mogelijk. Vermeldt bij aanvragen alstublieft de gewenste datum en het tijdstip.

Voor meer informatie of reserveringen kan men contact opnemen met RonDom, rondom@ubt.nl of telefonisch via 030-2333036.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen