Speciaal filmprogramma rond Werelddovendag 2014

20-09-2014 algemeen

Van donderdag 25 september tot en met zaterdag 27 september zijn er verschillende films te zien in filmtheater The Movies in Dordrecht. Velen met een dove persoon in de hoofdrol. Op de dag  zelf zijn er ook korte films te zien.

Voorbeelden van films zijn ‘Het Diner’, ‘Ik ben doof en ik wist het niet’ en ‘Soof’. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling. En voor de bezoekers van Werelddovendag 2014 is er een speciale toegangsprijs van €7,50.

Naast de speelfilms zijn er op zaterdag ook een aantal korte films te zien van 11.00 tot 18.00u. Deze worden doorlopend getoond en de toegang voor deze korte films is gratis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk op de website of klik op de afbeelding voor meer informatie over de films.

Werelddovendag
Werelddovendag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 september 2014 van 10.00 tot 01.00 uur. Alle activiteiten vinden plaats in het historisch centrum van Dordrecht. De toegang tot dit evenement is gratis. Kijk voor meer informatie op www.werelddovendag2014.nl of op Facebook en Twitter.

De organisatie van Werelddovendag 2014 ligt in handen van Dorswedo, in samenwerking met het evenementenbureau van de gemeente Dordrecht, de Gelderhorst en ongeveer 125 vrijwilligers.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen