Uitslag Miss Deaf World 2003

04-08-2003 algemeen

Galina Broiko uit de Oekraïne mag zichzelf de mooiste dove vrouw ter wereld noemen. Zij won de internationale Miss-verkiezingen 2003, afgelopen 19 juli in Praag, Tsjechische Republiek.

Galina Broiko, die uit een klein dorpje komt in de buurt van Odessa (Oekraïne) komt, is 21 jaar oud. In de competitie liet ze een en schitterende show zien van een volksdans in traditionele klederdracht uit de Oekraïne.

Galina volgt nu het voortgezet onderwijs. Na het behalen van deze studie is ze van plan om als tandheelkundig laborante aan de slag te gaan, naast haar werk als model. Ze hoopt in de toekomst te trouwen en kinderen te krijgen.

De tweede plaats is gewonnen door de 22-jarige Natalia Chochlovava uit Rusland. Sara Melech uit Israel won de derde plaats. Met haar 16-jarige leeftijd was ze de jongste deelnemer in de verkiezingen.

De volgende landen waren vertegenwoordigd de verkiezingen: Bulgarije, China, Kroatie, Tsjechische Republiek, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Israel, Italie, Kazachstan, Macedonië, Polen, Roemenië, Rusland , Slowakije, Swaziland, Oekraïne en Zuid-Slavië.

 • Foto-verslag van 2003
 • Foto-verslag van 2002

 • Reacties

  Er zijn nog geen reacties Reageer

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Gerelateerde artikelen