Uniek benefietgala op 10 juni in de Dom!

10-05-2006 algemeen

Signum, de studievereniging van de opleiding leraar/tolk Nederlandse gebarentaal aan de Hogeschool Utrecht, organiseert op 10 juni 2006 een benefietgala in de Domtoren te Utrecht. Signum wil op deze feestelijke gelegenheid zoveel mogelijk geld ophalen voor een uniek project in Suriname.

Op 10 juni zal het gala plaatsvinden op een unieke locatie in het midden van Nederland. Vanaf 20.30uur tot 01.00uur is iedereen van harte welkom om naar dit bijzondere evenement toe te komen! Want aan het oudste plein in het centrum van Utrecht, staat de Dom!! De toren is 112,5 meter hoog en werd gebouwd tussen 1321 en 1382. De Domtoren was een multifunctioneel gebouw: behalve als klokkentoren diende hij ook als privé-kapel en bastion van de Utrechtse aartsbisschop. Hier zal op 11 meter hoogte een feest losbarsten voor het goede doel waar nog jaren over gesproken gaat worden. De opbrengst van dit unieke evenement zal gaan naar de Kennedyschool in Suriname, dit is een Dovenschool voor kinderen van 3 t/m 20 jaar.

Om het helemaal feestelijk te maken hebben we ook een aantal activiteiten voor jullie georganiseerd die jullie hier zouden kunnen doen: een loterij, een rondleiding in de Domtoren zelf en nog een aantal verrassingen!!
De rondleiding is beperkt beschikbaar maar als u hier interesse in heeft kunt u deze in het Nederlandse Gebarentaal volgen om 21.00uur of in het Nederlands gesproken om 22.00uur. Deze is echter niet apart van het feest te reserveren.

De kaarten kunt u bestellen via galasignum2006@hotmail.com onder vermelding van uw naam, lid/geen lid van Signum, uw keuze en het aantal kaarten (de kaartkeuze: alleen feest of feest en rondleiding). Door de beperkte capaciteit van deze unieke locatie zijn er maar een klein aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij, want dit zult u verder nooit meer meemaken.

De kosten van de kaarten zijn:
Lid van Signum (alleen het gala) € 12
Geen lid (alleen gala) € 15
Lid van Signum (gala + rondleiding) € 17
Geen lid (gala + rondleiding) € 20

Anne Castelijns, Praeses Signum, info@studieverenigingsignum.nl


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen