Vacature: begeleider regio Beverwijk

09-12-2015 algemeen

De Begeleidersvoorziening van Koninklijke Kentalis en Kalorama is op zoek naar een gebarenvaardige mannelijke begeleider voor een doofgeboren slechtziende man in de regio Beverwijk. Iets voor jou?

 

 

 

Begeleider regio Beverwijk

 

Begeleidingsvraag

Ondersteuning bieden zodat de heer op onbekend terrein veilig kan bewegen, kan communiceren, voldoende informatie tot zich kan nemen, zijn energie onder begeleiding kan doseren en hij optimaal de eigen regie voert.

Begeleidersvoorziening Doofblinden
De Begeleidersvoorziening is een maatwerkvoorziening voor mensen met een beperking in horen én zien. Wij brengen hen in contact met horende en dove begeleiders.

Een begeleider ondersteunt een persoon met een beperking in horen en zien, zodat hij of zij veilig over straat kan, objectief geïnformeerd is, en kan communiceren. Je kunt een betaalde begeleider worden als je 18 jaar bent of ouder. Het werk is meestal voor enkele uren in de week. Zo mogelijk kun je meerdere cliënten begeleiden.

Informatie
Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. Oók als je nog geen ervaring hebt met deze beperking. We overleggen samen wat je nodig hebt om aan het werk te kunnen.

Contactpersoon: Bart de Vries, Begeleidersvoorziening Doofblinden, postvak 69, Postbus 7, 5270 BA Sint Michielsgestel.

Email: b.devries@kentalis.nl
Telefoon: 073-5588282 of 06-13801369.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen