Vacature: Doofblindenbegeleider regio Den Haag

22-01-2012 algemeen

Deze vacature is verlopen en niet meer geldig.

De Begeleidersvoorziening Doofblinden van Koninklijke Kentalis en Kalorama zoekt een begeleid(st)er voor een vrouw van 67 jaar uit de regio Den Haag. Mevrouw is licht verstandelijk beperkt, doof en slechtziend. Zij communiceert dmv liplezen (bij gunstig licht) en eenvoudige gebaren.

De hulpvraag betreft begeleiding bij een bootvakantieweek tussen mei en oktober 2012. Het boeken van deze week gebeurt in overleg met u.

De Begeleidersvoorziening Doofblinden is een voorziening voor mensen met een beperking in horen én zien. Wij brengen cliënten met doofblindheid in contact met horende en dove begeleiders.

Een begeleider ondersteunt een persoon met doofblindheid, zodat hij of zij veilig over straat kan, geïnformeerd is, kan communiceren, en minder snel vermoeid raakt. Je kunt betaalde begeleider worden als je 18 jaar bent of ouder. Het werk is meestal voor enkele uren in de week. Zo mogelijk kun je meerdere cliënten begeleiden.

Heb je interesse? Neem contact met ons op. Oók als je geen ervaring hebt met doofblindheid. We overleggen samen wat je nodig hebt om aan het werk te kunnen.

Koninklijke Kentalis/Kalorama
Begeleidersvoorziening Doofblinden, postvak 69 Postbus 7 5270 BA
Sint-Michielsgestel

Email: Begeleidersvoorziening@kentalis.nl
Telefoon: 073-5588282
Sms: 06-13801369
Fax: 073-5588239


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen