Vacature: Doofblindenbegeleiders bij Kentalis

04-09-2012 algemeen

De onderstaande vacature is verlopen en niet meer geldig.

De Begeleidersvoorziening van Koninklijke Kentalis en Kalorama is op zoek naar begeleiders in de regio Eindhoven en Den Bosch. Een begeleider ondersteunt een persoon met een beperking in horen en zien, zodat hij of zij veilig over straat kan, geïnformeerd is en kan communiceren. Iets voor jou?

Begeleider voor regio Eindhoven

De Begeleidersvoorziening van Koninklijke Kentalis en Kalorama zoekt een gebarenvaardige begeleidster (NGT) in bezit van een auto, voor een doofgeboren en slechtziende vrouw (moeder) van 42 jaar in Eindhoven.

Begeleidingsvraag: mevrouw ondersteuning bieden op een wijze dat zij tijdens activiteiten in haar gezinsfeer veilig kan bewegen, kan communiceren en voldoende informatie ontvangt. De Begeleidersvoorziening informeert u graag nader.

Begeleider voor regio Den Bosch

De Begeleidersvoorziening Doofblinden van Koninklijke Kentalis en Kalorama zoekt een begeleider voor een cliënt in de regio Den Bosch. De heer is doofgeboren en zeer slechtziend.

De heer communiceert door middel van tactiele NGT (vierhandengebaren) en vingerspelling in de hand. Voor zijn activiteiten buitenshuis is de heer afhankelijk van ondersteuning voor een veilige mobiliteit.

De voorkeur van deze cliënt gaat uit naar een mannelijke begeleider met affiniteit met de homoseksuele gemeenschap.

Uw rol als begeleider
De Begeleidersvoorziening Doofblinden is een voorziening voor mensen met een beperking in horen én zien. Wij brengen hen in contact met horende en dove begeleiders. Zorg op maat.

Een begeleider ondersteunt een persoon met een beperking in horen en zien, zodat hij of zij veilig over straat kan, neutraal geïnformeerd is, en kan communiceren. Je kunt betaalde begeleider worden als je 18 jaar bent of ouder. Het werk is meestal voor enkele uren in de week. Zo mogelijk kun je meerdere cliënten begeleiden.

Heb je interesse in een van deze vacatures? Neem contact met ons op. Oók als je nog geen ervaring hebt met deze beperking. We overleggen samen wat je nodig hebt om aan het werk te kunnen.

Koninklijke Kentalis/Kalorama
Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Kissels.
Begeleidersvoorziening Doofblinden, postvak 69, Postbus 7, 5270 BA Sint Michielsgestel
Email: y.kissels@kentalis.nl
Telefoon: 073-5588282


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen