Vacature: dove peuterspeelzaalleidster

27-06-2006 algemeen

De onderstaande vacature is verlopen en niet meer geldig.
De Stichting Gezinsbegeleiding Eindhoven heeft een speciale peutergroep voor jonge dove kinderen. Deze kinderen, in de leeftijd van 1 tot 3 jaar, komen elke woensdagochtend bij elkaar. De groep bestaat uit maximaal 6 kinderen en meestal is ook een van de ouders aanwezig.

De groep wordt begeleid door een logopedist van de Stichting Gezinsbegeleiding en een dove peuterspeelzaalleidster. Daarnaast is er ondersteuning vanuit de orthopedagoog van het team. De Stichting Gezinsbegeleiding maakt onderdeel uit van het Audiologisch Centrum Eindhoven. De taken van de dove peuterspeelzaalleidster zijn:

  • het aanbieden van Nederlands Gebarentaal aan ouders en kinderen
  • het volgen en stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen
  • invulling geven aan het programma
  • ondersteuning van de logopediste

In verband met het vertrek van de huidige dove peuterspeelzaalleidster zijn wij op zoek naar een geschikte vervanging per 15-8-2006. De vacature is voor 4 uur op woensdagochtend (inclusief voorbereiding en evaluatie). Wij zoeken iemand met:

  • vaardigheid in het gebruik van Nederlandse Gebarentaal
  • een (afgeronde) opleiding tot peuterspeelzaalleid(st)er

Uitbreiding op termijn behoort eventueel tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marion Stark (logopedist), Esther Carrion (orthopedagoog) en Marjos Dorjee (directeur). Een sollicitatiebrief kunt u richten tot: Stichting Gezinsbegeleiding Audiologisch Centrum Eindhoven Postbus 1322 5602 BH Eindhoven Telefoon: 040-2911888 Internet: www.ac-eindhoven.nl E-mail : info@ac-eindhoven.nl


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen